Ingezonden stukje

Hans Blaauw heeft iets geplaatst:

In de buurt van Drachten
De Grote prijs van Soest. En gezellig dat het was! Internationale jury, paren uit Engeland! De inschrijving was meer dan goed te noemen, ook al waren er te weinig paren in de hoofdklasse A. Maar de andere klasses waren leuk ingeschreven. Je kunt ook echt merken dat Jan en Gina heeeeeel veel ervaring hebben! Echte wedstrijdmuziek en strakke planning. De gezelligheid was troef, en de paren moedigden elkaar dan ook luidkeels aan!
Natuurlijk is een kleinere vloer altijd een uitdaging, maar juist dan kun je laten zien wat je "in huis" hebt. Gelukkig werd de quickstep wel gesplits en konden we redelijk vrijuit dansen.
Wat mij sterk opviel was dat in de debutanten klasses, er volwassen paren waren die ik nooit op de NVAD wedstrijden zie, terwijl ze een hoog niveau hebben! Ook het plezier straalde ervan af, dus komop! Doe ook eens mee op de andere wedstrijden!
Helaas moest ik na onze finale direct weg naar het buitenland en kon ik de teammatch niet zien. Maar volgende keer hoop ik van wel! 10 mei 2015 staat alvast in onze agenda, want zoveel kwaliteit en gezelligheid willen wij weer meemaken! Lieve dansgroeten van Hans en Belinda Blaauw.

Sepp Youtube