Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/sepp.nl/httpdocs/templates/optie4/functions.php on line 202

20 jarig bestaan

Danscentrum Sepp bestaat 20 jaar

en gaf op 9 januari een reuniefeest.

Een mooie veelzijdige dansschool met uiteraard veel verschillende dansstijlen. Dit hadden Jan en Gina Sepp in gedachten toen ze eind 1995 een danscentrum in Soest begonnen. Nu, 20 jaar later, beleven zij nog steeds veel plezier aan het geven van danslessen waarbij gezelligheid en dansen voorop staan. Voor de cursisten moet het een leuke avond uit zijn.

Het jubileum van dit danscentrum, vraagt natuurlijk om een groot feest. Daarom wordt dit met alle (oud)leerlingen, vrienden en collega’s gevierd. Op zaterdag 9 januari zal vanaf 20:30 voor iedereen een reünie/jubileumfeest zijn. De toegang is voor leden en oud-leden (hoe lang geleden ook) gratis. Een mooi moment om oude bekenden weer eens te treffen!

De Dans & Swing Band Laren zal live voor uitstekend dansbare muziek zorgen. Daarnaast zullen er diverse leuke verrassingen zijn waarbij een mooie dansdemonstratie natuurlijk niet mag ontbreken!

20_jaar.jpgVoor een digitale fotoreportage over 20 jaar Danscentrum Sepp zijn Jan & Gina nog op zoek naar foto’s. Heb je nog een leuke foto die je wil delen? Ze zijn er heel blij mee als je deze op de Facebookpagina zet of mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het twintig jarig bestaan heeft Danscentrum Sepp aan de Weegbreestraat veel wapenfeiten om op te noemen. Ze hebben deelgenomen aan de Soest-Soest uitwisseling. Er zijn demonstraties gegeven op de oude ambachtenmarkt, in het gemeentehuis, bij Molenschot en andere grote en kleine locaties in Soest. Ze hebben zich on der andere ingezet voor de Vogelopvang in Soest en het Ronald Mc. Donaldsfonds.

Meer dan 50 wedstrijdparen zijn in de loop der jaren getraind door Jan & Gina Sepp en uitgekomen voor de dansschool. Dit leverde Soest zelfs diverse Nederlands kampioenen op.

Uiteraard werden er vele kleine en grotere wedstrijden in de school georganiseerd. Alle dansstijlen kwamen hierin voorbij. Natuurlijk stijldansen maar ook countrylinedance en Streetdance. Met als ultieme uitgekomen droom vorig jaar een grote bijdrage leveren aan de organisatie van het NK-rolstoeldansen en de Grote Prijs van Soest. In 2016 zullen aan deze wedstrijd zelfs team uit Engeland en Ierland meedoen!

In Danscentrum Sepp heeft menig Soester zijn eerste pasjes op de dansvloer heeft gezet. Het zou leuk zijn om iedereen zaterdag 9 januari nogmaals te mogen verwelkomen.

Tot ziens op de dansschool!

Sepp Youtube